راهنمای استفاده - جامعه مجازی فان کلوب

جامعه مجازی

شبکه اجتماعی

راهنمای استفاده

آیا هنوز هم چیزی را متوجه نمی شوید؟ شما می توانیدهمیشه خواستار حمایت ما باشید.
تماس با ما

استفاده از گروه ها

گروه ها چه هستند؟

گروه ها جدا از پست های مختلف با موضوع های خاص هستند. هر گروه تشکیل شده از اعضایی که می توانند پست هایی مربوط به موضوع گروه منتشر کنند. در جامعه مجازی فان کلوب هر کاربر می تواند ایجاد گروه های جدید یا پیوستن به گروه های ایجاد شده groups.

چطور می توانم یک گروه ایجاد کنم؟

برای ایجاد یک گروه جدید, بروید به تب گروه ها از منوی اصلی شبکه خود و کلیک کنید ایجاد گروه جدید. صفحه ای باز خواهد شد که شما میتوانید برای ایجاد گروه گزینه های مختلف را انتخاب کنید.

گزینه ی پیش فرض یک گروه عمومی ایجاد می کند. یعنی هر کاربری در شبکه یمتواند عضو گروه شود و پست ارسال کرده یا پست های دیگران را بخواند.

شما گزینه ی ایجاد گروه خصوصی را نیز دارید. در گروه های خصوصی پیوستن اعضا به گروه فقط با دعوت نامه است و تمام پست ها عمومی و در دسترس دیگر اعضای شبکه نیست

چطور به یک گروه بپیوندم؟

برای عضو شدن در گروه به سادگی به پروفایل آن گروه رفته و بر روی آیکن ان کلیک می کنید پیوستن به گروه در قسمت بالا سمت رایت یک آیکن است با یک + علامت و مشخصات. این گروه به شما اجازه ی انتشار پست را خواهد داد و آواتار شما در آن ظاهر می شودگروه ها پروفایل و آواتار شما در تب ظاهر خواهد شد اعضا مشخصات گروه.

زمانی که شما به یک گروه محلحق می شوید می توانید فهرست تمام پست ها را پیدا کنید گروه ها در منوی سمت چپ داشبور خود.

شما می توانید گروه هایی که جالب هستند را در این تب پیدا کنید گروه ها منوی اصلی جامعه مجازی فان کلوب. اگر شما نمی توانید گروه های جالب را پیدا کنید, می توانید ایجاد کنید یک گروه جدید.

گروه خصوصی چیست؟

گروه های خصوصی تنها در اختیار کاربران دعوت شده است, i.e. که دعوت نامه را دریافت کرده اند. پست ها در گروه خصوصی در دسترس همه کاربران نیست جامعه مجازی فان کلوب.

گروه های خصوصی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات محرمانه و بحث هایی که نباید عمومی باشد مناسب است.

برای ایجاد یک گروه خصوصی, انتخاب کنید گزینه ی گروه خصوصی در فرم ایجاد گروه جدید.

برای تبدیل یک گروه خصوصی ایجاد شده به عمومی شما باید مدیر ان باشید. بریوید به تب تنظیمات گروه و انتخاب کنید گروه خصوصی. در طی انجام فرایند تبدیل گروه عمومی به خصوصی عضویت تمام کاربرانی که قبلا عضو گروه بوده اند همچنان ادامه خواهد داشت و همچنین به پست های موجود دسترسی دارند.